Terug Wat
wij doen
Bijen bij bijenkorf Bijen bij bijenkorf Sign

Ongedierte

Iedereen heeft wel eens last van ongedierte. Maar wat is zijn het eigenlijk nou en welke dieren vallen daar allemaal onder?

Alle dieren en insecten die voor veel problemen en overlast zorgen vallen hieronder. Daarom is het belangrijk om deze problemen snel op te lossen, zodat het niet erger wordt.

Vroeger werden ongewenste dieren zoveel mogelijk bestreden. In de praktijk kwam dat erop neer dat ze werden doodgemaakt. Tegenwoordig gaan we anders met een plaag om.

Preventie, wering en nazorg vormen een groot onderdeel van onze werkwijze. Daarmee bieden wij een totaalpakket aan, waardoor we liever spreken van plaagdier beheersing dan van ongedierte bestrijding. Vandaar ook de naam: Hendriksen Plaagdierbeheersing.

Sign

Advies & preventie

Last van ongedierte? We bekijken samen de situatie en geven advies over hoe u ongedierte kunt voorkomen. Vervolgens kijken we naar de oorzaak van het probleem en de mogelijke oplossingen.

De ene keer zijn werende maatregelen afdoende, soms is bestrijden noodzakelijk. Wij vertellen u graag welke preventieve maatregelen u kunt nemen.

Bestrijding

Wanneer bestrijding nodig is dan passen we dit toe. Dat doen we veilig, verantwoord en zorgvuldig, waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

We werken volgens het IPM- protocol. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk inzetten op monitoring, preventie en beheersing van de overlast.

Het doel van dit beleid is dat bepaalde chemische middelen zo min mogelijk worden ingezet. Bestrijding wordt pas gestart als de preventieve maatregelen niet werken.

Kosten

Hendriksen Plaagdierbeheersing is een eenmansbedrijf. Zo houden we de prijs voor advies en ongedierte bestrijding zo laag mogelijk. Elk soort ongedierte vereist een andere aanpak, dus het is moeilijk om een vaste prijs te bepalen. Als we weten welk ongedierte probleem u heeft, geven we u graag een prijsopgave.

U kunt ook een periodiek onderhoudscontract bij ons afsluiten. Uw bedrijf of huis wordt regelmatig gecontroleerd op aanwezigheid van plaagdieren. Als we die tijdens de inspectie aantreffen, dan kunnen we snel maatregelen nemen. Uiteraard geven wij u graag een vrijblijvende offerte voor een onderhoudscontract.

Nazorg

Voor de meeste dierplagen geldt dat voorkomen makkelijker is dan genezen. Daarom geven wij u na het bestrijden graag advies om te voorkomen dat het ongedierte terugkomt.

Preventieve maatregelen kunnen immers veel schade voorkomen.

Als er meerdere bestrijdingshandelingen nodig zijn, dan komen we nog een paar keer langs. Zijn we onlangs bij u geweest om ongedierte te verwijderen? Bent u bang dat het ongedierte terugkomt?

Dan kunnen we altijd bij u langskomen om te controleren of de plek nog steeds ongediertevrij is. Of om u verder te adviseren over de preventie. Dan weet u zeker dat het weg is.

Blijft u last houden van ongedierte? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kakkerlak op een steen Sign